joi, 15 decembrie 2011

Dar din dar se face rai

E bine ca atunci cand suntem atat de prinsi in cele ale lumii, ale sfintelor sarbatori, mai nou, ale grijilor zilnice, sa aruncam un ochi si in jurul nostru.




Incepand de anul trecut, Scoala Martinesti a decis sa fie sprijin copiilor de la scoala cu o situatie mai deoseb...ita si sa asigure cel putin o parte din cele necesare unui Craciun frumos si cald.



Anul trecut v-am prezentat scrisorile copiilor catre Mos Craciun si multi dintre voi, ati ales sa fiti spiridusi sau chiar Mosul in persoana si sa le daruiti cadourile cerute.



Anul acesta, am ales patru familii din comuna, ai caror copii merg la scoala noastra si care ar avea mare nevoie de ajutor.



Avem o familie cu o mama singura si doua fetite: de 6 si de 9 ani.



Familia de anul trecut, cea cu 6 copii, unde mama este cea care se zbate sa mearga toti copiii la scoala. Varstele copiilor sunt: baiat - 17 ani, baiat 15 ani, fata - 14 ani (clasa a VIII-a), baiat - 11 ani (clasa a V-a), baiat - 8 ani (clasa a II-a), baiat - 3 ani.



O familie cu o fetita de 4 ani si jumatate, mama are ajutor social si tata nu are loc de munca. Mama este deosebita si a ajutat de cate ori a putut orice activitate am desfasurat la scoala. Munceste foarte mult!



Doua fetite din Magura, un sat indepartat din comuna, cea mare - 9 ani, parcurge 4 km dus-intors zilnic ca sa poata veni la scoala, pana in satul vecin de unde este asigurat transportul la scoala din Martinesti. Ar avea nevoie atat ea cat si sora ei de 4 ani, de incaltari mai rezistente si de geci mai groase. Fetita de 9 ani este foarte buna la invatatura!



Detalii despre aceste familii, daca solicitati, se pot oferi pe contul de facebook sau pe adresele de e-mail urmatoare:

scoala_martinesti@yahoo.com (adresa scolii)

adri_guiu@yahoo.co.uk (adresa Adrianei Ioana Barcean)

sau la numarul de telefon al scolii, intre orele 8.00 si 13.00,

de luni-vineri:

0254-246385, persoana de contact: dir. prof. Simona Poenar



Va multumim!





Imagine preluata de pe http://www.holidayshelper.com/gift-giving-in-corporate-circles/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu